Prof. Nicola Zerbinati - Neauvia Scientific Academy

ACADEMIA
ȘTIINȚIFICĂ

ACADEMIA ȘTIINȚIFICĂ NEAUVIA a fost creată pentru a oferi educație medicală de cel mai înalt nivel, sprijinind profesioniștii din domeniul sănătății în dezvoltarea practicii, a cunoștințelor și a competențelor lor, pentru a obține rezultate mai bune pentru pacienți.
Neauvia aspiră la o abordare distinctă în ceea ce privește educația medicală, oferind soluții care au la bază date științifice și clinice. Unul dintre principalele obiective ale ACADEMIEI ȘTIINȚIFICE NEAUVIA constă în consolidarea cunoștințelor medicale, de la cercetarea produselor, până la utilizarea lor eficace în practica de zi cu zi.

EXPERȚII ACADEMIEI ȘTIINȚIFICE

ACADEMIA ȘTIINȚIFICĂ NEAUVIA este alcătuită dintr-o echipă variată de experți în estetică, aceștia contribuind din punct de vedere științific în domeniile de specializare ale fiecăruia.
Această comunitate de experți și practicieni în domeniul estetic își împărtășește cunoștințele și experiențele practice din întreaga lume.

În sesiunea de evaluare colegială, formatorii științifici ai Neauvia le oferă colegilor lor practicieni caracteristicile portofoliului NEAUVIA, studii clinice, tehnici de injectare, rezultate și oportunități de afaceri pentru terapia combinată inteligentă.

FORMĂRILE ACADEMIEI ȘTIINȚIFICE

O prezență constantă la principalele congrese de estetică de la nivel internațional, cu prelegeri și simpozioane, constituie doar una dintre modalitățile în care NEAUVIA își demonstrează angajamentul constant în ceea ce privește educația medicală în domeniul esteticii medicale.
Formări și ateliere de lucru sunt oferite constant pe parcursul anului în peste 80 de țări, cu programe care prezintă aspecte teoretice și practice, inclusiv demonstrații în timp real și tehnici de injectare. Dacă vă doriți participați la instruirile Academiei Științifice Neauvia, contactați reprezentantul comercial de la nivel local sau contactați-ne pe noi, folosind formularul de mai jos.

Centrul internațional de formare Neauvia din Dubai

Neauvia Dubai Training Center logo png

Începând din septembrie 2023, Centrul nostru internațional de formare aflat în Dubai le oferă partenerilor noștri o experiență revoluționară de educație medicală. Acesta este un loc unic, folosit pentru a forma comunitatea medicală Neauvia într-o locație foarte strategică. Dubai este accesibil experților medicali din întreaga lume, fiind, în același timp, un oraș internațional care oferă o mare varietate de etnii și de tipuri de piele. Centrul de Formare Neauvia este o clădire de 500 de metri pătrați, cu sală de conferințe complet digitalizată și 2 săli de demonstrații pentru tratamente faciale, corporale și ginecologice. Suntem nerăbdători să ne primim și să ne formăm medicii din întreaga lume în locația premium, reprezentativă pentru un stil de viață.

Sunteți profesionist? Faceți clic aici pentru a descoperi primul canal de estetică medicală disponibil 24 de ore din 24. Accesați în mod exclusiv filme științifice disponibile online la cerere, instruire și evenimente online.

Discover more