9 0 1 2 3 4 5 6 7 8
9 0 1 2 3 4 5 6 7 8
9 0 1 2 3 4 5 6 7 8
9 0 1 2 3 4 5 6 7 8
2012

ISTORICUL NOSTRU

Povestea noastră este scrisă cu ROȘU și cu ALB.

2012

Crearea Neauvia

Un concept de estetică medicală care se bazează pe știință, inovație și stil de viață, care își propune să ofere o abordare deosebită și produse remarcabile pe piața de estetică, susținut atât de date științifice, cât și de date clinice.

2015

Crearea MATEX LAB SA

Matex Lab SA este producător de produse de estetică medicală specializat în fillere dermice, dispozitive pe bază de energie, produse farmaceutice cosmetice și suplimente alimentare.

2016

Deschiderea fabricii de la Brindisi

Fabrica de la Brindisi (Italia) este specializată în producția de fillere, având laboratoare interne de cercetare și dezvoltare și birou pentru relația cu autoritățile.

2017

Crearea Academiei Științifice Neauvia

Academia Științifică Neauvia se află la Pavia (Italia). Academia. Constând într-o echipă multidisciplinară de experți de top, Academia Științifică Neauvia oferă instruire relevantă din punct de vedere clinic și adaptată, fiind dedicată efortului de a susține profesioniștii din domeniul sănătății pentru a îmbunătăți rezultatele estetice ale tratamentelor medical-estetice.

2019

Smart Combination Approach

Dezvoltarea abordării combinate inteligente și lansarea abordării combinate inteligente, care are la bază protocoalele sinergice care combină fillerele, produsele farmaceutice cosmetice și dispozitivele Neauvia.

2019

Prezență la nivel internațional

Accelerarea extinderii la nivel internațional, prin deschiderea sediului central al companiei la Geneva (Elveția), a unui birou regional în Statele Unite și a unor afiliați în Franța, Spania și Italia.

2020

Lansarea Protocolului NLift

Terapia combinată inteligentă Nlift este primul protocol sinergic pentru partea de mijloc a feței, care tratează diferite straturi ale pielii, combinând fillere dermice, hidroexfolierea, procedura de termolifting cu infraroșu și produsele farmaceutice cosmetice pentru înfrumusețare.

2021

Extindere în întreaga lume

Prezență internațională în creștere, cu noi filiale în Regatul Unit și în Germania și cu birouri regionale în America Latină, Orientul Mijlociu, Africa de Nord și Asia-Pacific.

2021

Lansarea Protocolului NRose

Terapia combinată inteligentă NROSE este protocolul sinergic de rejuvenare intimă pentru femei, care combină fillerul cu acid hialuronic pentru zona intimă, radiofrecvența și produsele farmaceutice cosmetice pentru înfrumusețare.

2021

Lansarea Canalului Neauvia

Canalul Neauvia este primul canal de medicină estetică disponibil 24 de ore din 24, dedicat medicilor, care oferă filme la cerere – instruiri științifice online, interviuri în exclusivitate și simpozioane în timp real – tradus în 8 limbi.

2022

Cea de-a 10-a aniversare

În 2022, Neauvia a sărbătorit 10 ani de pasiune, devotament, oameni și succes.

2022

Lansarea protocolului NBoost

Terapia combinată inteligentă NBOOST este protocolul sinergic de refacere a epidermei, care combină în mod sinergic radiofrecvența, fillerul cu acid hialuronic liniar și produsele farmaceutice cosmetice pentru înfrumusețare, pentru a menține epiderma în stare bună și pentru a preveni primele semne de îmbătrânire.

2022

Deschiderea Centrului Internațional de Formare

Deschiderea Centrului Internațional de Formare, aflat la Jumeirah Beach Residence, în Dubai. Un centru cu tehnologie de ultimă oră, care îi oferă companiei posibilitatea de a oferi instruire medicală medicilor din întreaga lume pentru toată gama de medicină estetică, inclusiv tratamente pentru față, corp și ginecologice

2023

Certificare în temeiul Regulamentului privind dispozitivele medicale

Neauvia este una dintre primele companii care a obținut certificare în temeiul Regulamentului privind dispozitivele medicale pentru fillerele faciale cu acid hialuronic. Noul regulament a vizat crearea unui cadru de reglementare robust, transparent și sustenabil, recunoscut pe plan internațional, care îmbunătățește siguranța clinică și creează acces echitabil pe piață pentru producători. Această realizare importantă a întărit în comunitatea medicală și pentru clienții Neauvia încrederea deplină la utilizarea fillerelor dermice Neauvia.