Centrul internațional de formare din Dubai

La finalul anului 2023, Neauvia a sărbătorit deschiderea centrului său internațional de formare în orașul Dubai.
Un loc unic, folosit pentru a forma comunitatea medicală Neauvia într-o locație foarte strategică. Dubai este accesibil experților medicali din întreaga lume, fiind, în același timp, un oraș internațional care oferă o mare varietate de etnii și de tipuri de piele. Acest centru le va oferi partenerilor Neauvia o experiență educațională medicală revoluționară.

Centrul se află în Jumeirah Beach Residence din Dubai, constând într-o sală de conferințe și două săli de tratament și de consultare, oferindu-i companiei posibilitatea de a-și prezenta întreaga oferă de medicină estetică, inclusiv tratamente faciale, corporale și ginecologice.

Jean-Sébastien Ricard, director general administrativ Neauvia, a declarat: „Suntem încântați să deschidem oficial noul nostru centru internațional de formare, aflat în inima unui Dubai plin de viață și modern. Pentru noi, Dubai este locația perfectă și corespunde foarte bine valorilor noastre multiculturale și poziționării brandului în ceea ce privește stilul de viață,”

Neauvia Dubai Training Center logo